КМДА Київська міська державна адміністрація


16 квітня 2019

17 квітня буде покладено старт конкурсу бізнес-планів серед студентів «Студентська бізнес ініціатива»

17 квітня буде покладено старт конкурсу бізнес-планів серед студентів «Студентська бізнес ініціатива». Про це повідомили у Департаменті молоді та спорту.

Конкурс ініційовано Департаментом молоді та спорту спільно з компанією Pro Capital Investment, яка входить до інвестиційного холдингу Pro Capital Group та є одним з лідерів на ринку бізнес-планування, інвестиційного консалтингу для малого і середнього бізнесу України.

На переможця конкурсу чекає цінний приз – стипендія імені видатного українського економіста М. Туган-Барановського для розвитку та поглиблення знань у галузі економіки.

17 квітня у Київській міській державній адміністрації о 10:00 відбудеться прес-брифінг, під час якого буде покладено старт конкурсу бізнес-планів серед студентів «Студентська бізнес ініціатива».

Спікери прес-брифінгу:

  • директор Департаменту молоді та спорту Вадим Гутцайт;
  • керуючий партнер компанії Pro Capital Investment Антоніна Кутова.

Місце проведення: вул. Хрещатик, 36, 4-й поверх, прес-хол біля сесійної зали Київради.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 202-74-61, 202-74-26.

Акредитуватися журналісти також можуть, надіславши листа з інформацією про назву ЗМІ, прізвище та ім’я журналістів та їхні контактні дані на електронну адресу: [email protected](у темі листа обов’язково зазначити назву події).

kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.