КМДА Київська міська державна адміністрація


15 квітня 2019

Міський конкурс дитячої та юнацької творчості «ОБЕРИ ЧИСТЕ МАЙБУТНЄ»

Комунальне підприємство виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) “Київкомунсервіс” за сприяння: Департаменту житлово-комунальної інфраструктури виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), підприємств-перевізників побутових відходів у місті Києві, громадських організацій оголошує про початок щорічного міського конкурсу дитячої та юнацької творчості «ОБЕРИ ЧИСТЕ МАЙБУТНЄ».

До участі запрошуються учні загальноосвітніх навчальних закладів та вихованці позашкільних навчальних закладів м. Києва.

Конкурс триває з 05 березня 2019 року до 30 квітня 2019 року.

Роботи на конкурс подаються не пізніше 30 квітня 2019 року разом з оформленою заявкою за адресою: м. Київ, вул. Кудрявська, 23, каб. 102, КП “Київкомунсервіс”, відділ екологічної політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ.

Підведення підсумків конкурсу та церемонія нагородження переможців відбудеться 14 травня 2019 об 11:00 в актовому залі Національного педагогічного університету ім. М. П. Драгоманова (блакитна зала) за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 9.

Також на сайті буде проведено on-line голосування за кращі роботи, Ваші голоси будуть враховані при визначенні переможців.

Умови проведення конкурсу

Заявка на участь у конкурсі

kks.kiev.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.