Головна  →  Новини  →  12 квітня 2019

Відбулось чергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонського району міста Києва

Сьогодні, 12 квітні 2019 року в актовому залі Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації було проведено засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонського району міста Києва.

У засіданні взяли участь голова Оболонської райдержадміністрації Олександр Цибульщак, члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонського району, керівники підприємств, організацій та установ району.

Під час засідання були розглянуті наступні питання:

1. Про виконання протипожежних заходів в КП «Святошинського ЛПГ» та ЛПГ Оболонського району.

2. Про організацію виконання робіт із вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів та проведення роз’яснювальної роботи із населенням.

3. Про комплексну перевірку виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальних служб у Оболонському районі міста Києва.

На засіданні доповідали:

Пищенко Юрій Васильович – начальник лісового господарства КП «Святошинського ЛПГ»;

Кірнос Олексій Сергійович – заступник начальника відділу цивільного захисту Оболонського РУ ГУ ДСНС України у м. Києві;

Непийпа Василь Миколайович – фахівець з цивільного захисту КП УЗН Оболонського району міста Києва;

Гомон Олександр Володимирович – начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

За результатами засідання комісії керівники підприємств, установ та організацій Оболонського району отримали відповідні доручення.

Всі рішення комісії, ухвалені на засіданні, та напрацьовані протокольні доручення є обов’язковими для виконання керівниками управлінь, установ, підприємств і організацій району незалежно від форм власності та підпорядкування, тому вони на постійному контролі голови комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонського району – голови Оболонської райдержадміністрації Олександра Цибульщака.

 

За інформацією відділу з питань надзвичайних ситуацій

 

Перейти до спискуВерсiя для друку