Головна  →  Анонси  →  11 квітня 2019

11 квітня відбудеться ХVІ загальноміський конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті»

11 квітня о 15:00 у Київському Палаці дітей та юнацтва відбудеться ХVІ загальноміський конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті» під гаслом «Пізнаємо світ – світ пізнає нас». Про це повідомили в Департаменті освіти і науки.  

Подія приурочена до Дня Європи у Києві та покликана розвинути партнерські стосунки між столичними закладами освіти, підготувати учнівську молодь до успішної самореалізації в умовах європейської інтеграції, заохотити до вивчення історії, культур, звичаїв і традицій різних країн світу.

Цього року учасники представлятимуть Італію, Хорватію, Ірландію, Грецію, Румунію, Австрію, Німеччину, Туреччину, США. Під час сценічних виступів команди продемонструють знання історії і культурних традицій цих держав.

Запрошені поважні гості: представники посольств, міжнародних громадських організацій, закладів освіти.

Вхід вільний.

Місце проведення: вул. І. Мазепи, 13, Київський Палац дітей та юнацтва.

Акредитація представників ЗМІ за тел.: 097-012-39-17 (Коваль Вікторія).

Довідково.

Конкурс-фестиваль «Діалог держав: партнерство в освіті» вперше було проведено у 2003 році. Фестиваль щороку набуває все більшої популярності серед київських закладів освіти. Щорічно в конкурсі беруть участь близько 1000 учасників. На загальноміському рівні виступають 10 команд, які стали переможцями районного етапу конкурсу-фестивалю.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку