Головна  →  Новини  →  11 квітня 2019

100 молодих киян буде нагороджено премією міського голови

Конкурсна Комісія з присудження премії Київського міського голови за особливі досягнення молоді в розбудові столиці України обрала 100 найкращих молодих та талановитих киян. Премію в розмірі 3 тис. грн присуджують уже четвертий рік поспіль з нагоди Дня молоді.

Одним із критеріїв відбору є досягнення претендента за попередні роки в одній із номінацій: наукові чи творчі досягнення, внесок у розвиток молодіжного руху. Цього року до Департаменту молоді та спорту було подано 159 клопотань, з яких найбільше «за наукові досягнення» (97). Ще два критерії, за якими відбувався відбір, – це вікова категорія (від 14 до 35 років) і реєстрація.

 «Премія міського голови має мотивувати нашу талановиту молодь залишатися в рідному місті, працювати над власними ідеями та впроваджувати у життя. Кожна особистість талановита – багато досягнень як у суспільній діяльності, так і в науковій. Своєю чергою ми плануємо вже наступного року збільшити розмір премії вдвічі», – підкреслив заступник голови КМДА Валентин Мондриївський.

Департаментом молоді та спорту вже розроблений проект розпорядження, яким передбачено збільшення бюджету на виплату премій з 3 тис. грн до 6 тис. грн кожна. 

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку