Головна  →  Новини  →  10 квітня 2019

ДФС оновила графіки перевірок

Державна фіскальна служба оприлюднила оновлений (станом на 05.04.2019) план-графік проведення документальних планових перевірок платників податків на 2019 рік.

Оновлений список (розділи І та ІІ) містить 5077 юридичних осіб, з яких 93 - фінансових установи, постійні представництва та представництва нерезидентів.

Востаннє ці плани оновлювались 7 березня, а розділи III (документальні планові перевірки фізичних осіб) та IV (документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування) відповідно у лютому та наприкінці березня.

Окрім того у ДФС нагадали, що у зв'язку із перенесенням робочого дня з 30 квітня на 11 травня, сплату нарахованих поточних податкових зобов'язань необхідно здійснити не пізніше 26 квітня 2019 року.

Нагадаємо, що дізнатись про потрапляння компанії у графіки планових перевірок державних органів нагляду та контролю можна за допомогою сервісу CONTR AGENT від ЛІГА:ЗАКОН. Крім того, сервіс дозволяє перевірити інформацію щодо сплати податків вашими контрагентами та можливе їх включення до санкційних списків України, ЄС, США та інших країн.

biz.ligazakon.net

Перейти до спискуВерсiя для друку