КМДА Київська міська державна адміністрація


9 квітня 2019

Під час апаратної наради обговорили важливі питання життєдіяльності Оболонського району

Під час апаратної наради обговорили важливі питання життєдіяльності Оболонського району

Сьогодні, 09 квітня 2019 року, під головуванням Олександра Цибульщака та за участю заступників голови Сергія Блохова та Мар'яни Некрасової, керівника апарату Ірини Пашко, керівників структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації, служб та комунальних підприємств району відбулась апаратна нарада.

Під час наради, відповідно до порядку денного, було розглянуто наступні питання:

1. Про благоустрій та озеленення об’єктів Оболонського району м. Києва в рамках виконання Програми економічного і соціального розвитку м. Києва на 2018-2020 роки (доповіла: Ковальчук Марія Олексіївна – директор комунального підприємства по утриманню зелених насаджень).

2Про стан ремонту та утримання автошляхів та споруд на них в Оболонському районі м. Києва (доповів: Шабельніков Валерій Михайлович - головний технолог КП «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них» Оболонського району).

3. Зниження рівня захворюваності та зменшення витрат на матеріальне забезпечення по тимчасовій непрацездатності, робота комісії (уповноваженого) із соціального страхування у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності (доповів: Храпчун Вадим Олександрович – заступник начальника Правобережного відділення управління виконавчої дільниці дирекції Фонду соціального страхування України у м. Києві).

За результатами проведення наради складено протокол доручень.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.