Головна  →  Новини  →  22 березня 2019

«Подорож до телевізійного задзеркалля» фахівців Оболонської районної філії КМЦЗ та учнів 9-го класу школи №252

В рамках проведення  Профорієнтаційного  Фестивалю   «ПРОФFEST- 2019»,  20-го березня фахівці Оболонської районної філії КМЦЗ  разом з учнями 9-го класу школи №252 взяли участь в професіографічній  екскурсії кулуарами телецентру «1+1 Медіа»  -  «Подорож до телевізійного задзеркалля».

Діти стали свідками зйомки прямих ефірів та запису, а також спостерегли, яка велика команда працює на спільний результат.

В рамках освітньої програми у школах не дають базових знань про більшу частину професій, зокрема і про роботу в медіа-сфері і в результаті, визначаючись з майбутньою діяльністю, мають обмежене уявлення про широту можливостей. В ході екскурсії   учні  познайомилися з різноманіттям професій  в медіа-сфері та ровіяли«міф» про те, що на телебачення можна потрапити лише з досвідом роботи або корисними знайомствами.

Під час творчого інтерактиву намагалися передбачити, як трансформуються професії медіа-сфери  та які навички необхідно в собі розвивати вже сьогодні. Школярі підкреслили важливість володіння багатьма мовами та передовими ІТ- технологіями, та як важливі в роботікоманди такі навички,  як емоційний інтелект, когнітивна гнучкість, координація в команді, комплексне вирішення проблем.

«Подорож до телевізійного задзеркалля» наповнила позитивними враженнями та справила змістовний вплив на профорієнтаційне планування дітей.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку