КМДА Київська міська державна адміністрація


22 березня 2019

В Оболонському районі міста Києва тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Візит»

Одним із основних напрямків та завдань Національної поліції України є забезпечення публічної безпеки та порядку та запобігання правопорушенням та їх припинення, вжиття заходів до усунення причин і умов, що сприяють вчиненню правопорушень.

Так, на виконання вимог керівництва Головного управління Національної  поліції у місті Києві у період з 01 по 31 березня 2019 року на території міста Києва, зокрема й Оболонського району міста Києва, тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Візит», метою яких є налагодження більш тісної взаємодії між поліцією та громадськістю, попередження правопорушень.

Під час операції «Візит» дільничні офіцери поліції на закріплених за ними дільницях вручають мешканцям інформаційні візитки про контактні дані дільничного офіцера поліції та пам’ятки «ПОЛІЦІЯ ЗАХИЩАЄ, ІНФОРМУЄ, РАДИТЬ».

Під час розмови дільничні офіцери поліції попереджають мешканців про існуючі шахрайські схеми, види майнових правопорушень та надають поради, як вберегти себе від злочинних посягань.

Познайомившись з мешканцями, дільничний офіцер поліції залишає свої контактні дані, щоб у разі потреби вони змогли звернутися до нього.Під час спілкування поліцейські особливу увагу приділяють громадянам похилого віку, адже саме вони є найуразливішою категорією. Проводять попереджувальну роботу з раніше судимими та особами, схильними до вчинення насильства в сім’ї.

Сектор дільничних офіцерів поліції Оболонського управління поліції в місті Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.