Головна  →  Новини  →  21 березня 2019

Фахівці Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості проводять системну профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів

В рамках проведення Профорієнтаційного Фестивалю «ПРОФFEST– 2019», фахівці Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості проводять системну профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів.

Так, 20.03.2019 року в загальноосвітній школі №233 було проведено профінформаційний урок «Світ професій» для учнів 8 - 9-х класів. Під час проведення заходу учні мали нагоду ознайомитись із ситуацією на сучасному ринку праці,визначити спеціальності, на які є найвищий попит, отримати інформацію про заклади освіти, що готують фахівців з різних спеціальностей.

В заході прийняла участь студентка 4–го курсу Київського університету ім. Б. Грінченка, яка презентувала учням професію «PR- менеджер» та розкрила можливості працевлаштування після закінчення навчання.

Фахівець з профорієнтації наголосила на тому, що учні можуть індивідуально звернутися до Оболонської районної філії КМЦЗ, або ж скористатися онлайн-сервісом «Моя професія: консультаційна мережа» з метою проходження профдіагностичного тестування, щоб оцінити власні здібності, інтереси, нахили та усвідомлено обрати майбутню професію.

В профорієнтаційному заході прийняли участь 56 учнів та 2 педагога.

 

 

 За інформацією Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості

Перейти до спискуВерсiя для друку