Головна  →  Новини  →  21 березня 2019

Розвиток медичної галузі міста – один із пріоритетів у роботі міської влади – Микола Поворозник

Розвиток медичної галузі міста – один із пріоритетів у роботі міської влади. Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час виступу на підсумковій колегії за результатами діяльності Департаменту охорони здоров’я у 2018 році.

«Я не одноразово говорив і не перестаю стверджувати, що розвиток медичної галузі міста – один із пріоритетів у нашій роботі. Зміни, які відбулися за останні два роки, неможливо не помітити. За кошти міського бюджету ремонтуються медичні заклади, закуповується нове сучасне обладнання та здійснюється безперебійне забезпечення ліками. Усе це ми робимо для того, щоб кияни отримували якісні медичні послуги, а ви і ваші колеги мали можливість розвивати та удосконалювати свої знання і вміння та застосовувати їх на практиці», – розповів Микола Поворозник.

Він наголосив, що здоров’я містян – це спільна відповідальність влади та медиків.

«Щодня сотні людей приходять до вас і, без перебільшення, довіряють своє життя. Зі свого боку міська влада робить усе, аби створити гідні умови для вашої праці та розвитку. Від вас же потрібні: фаховість, професійність, бажання вдосконалювати свої знання та прагнення допомагати. Ми разом маємо зробити все, щоб зберегти якість та повноцінність життя наших пацієнтів, подовжити його тривалість, запобігти поверненню хвороби чи новим негараздам зі здоров’ям. Це щоденна праця, постійне навчання та велика відповідальність. Вірю, що спільними зусиллями ми покажемо столичним мешканцям гідний рівень медицини», – підкреслив Микола Поворозник.

Він зазначив, що цього року на галузь охорони здоров’я з міського бюджету виділено понад 10 млрд грн.

«За рахунок цих коштів ми продовжимо роботи з реконструкції та ремонту медичних закладів та оснащення їх сучасною технікою. Материнство та дитинство залишаються у пріоритеті. Тож особлива увага буде приділена пологовим будинкам та дитячим лікарням, де наразі продовжуються ремонтні роботи», – зазначив Микола Поворозник.

КМДА

Перейти до спискуВерсiя для друку