Головна  →  Новини  →  20 березня 2019

В загальноосвітній школі №29 було проведено профінформаційний урок «Світ професій»

Вибір професії – важливий крок в житті учнівської молоді. Кожен прагне мати цікаву роботу, гарний заробіток, можливість реалізувати власний потенціал, побудувати кар’єру.

В рамках проведення Профорієнтаційного Фестивалю «ПРОФFEST – 2019», фахівці Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості  проводять системну профорієнтаційну роботу з учнями випускних класів. Так,  18.03.2019 року в загальноосвітній школі №29 було проведено профінформаційний урок «Світ професій» для учнів 8 - 9-х класів. Під час проведення заходу учні  мали нагоду ознайомитись із ситуацією на сучасному  ринку праці,  визначити спеціальності, на які є найвищий попит, отримати інформацію про заклади освіти, що готують фахівців з різних спеціальностей.

В заході взяла участь студентка 4–го курсу Київського університету ім. Б. Грінченка, яка презентувала учням професію «філолог» та розкрила можливості працевлаштування після закінчення навчання.

 Фахівець з профорієнтації наголосила на тому, що учні можуть індивідуально звернутися до Оболонської районної філії КМЦЗ, або ж скористатися онлайн-сервісом «Моя професія: консультаційна мережа» з метою проходження профдіагностичного тестування, щоб оцінити власні здібності, інтереси, нахили та усвідомлено обрати майбутню професію.

В профорієнтаційному заході взяли участь 57 учнів та 2 педагога.

 

За інформацією Оболонської  районної філії ЦЗ

 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку