Головна  →  Новини  →  20 березня 2019

Відбулась комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонського району

На чолі з першим заступником голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Романом Лелюком в атковій залі відбулося чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Оболонського раойну  міста Києва. 
В роботі комісії взяли участь: керівники структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації, керівники служб цивільного захисту району.
На розгляд комісії виносилося два важливі питання.

Так, присутніх проінформували про підведення підсумків проведення технічної інвентаризації та утримання в готовності до використання за призначенням захисних споруд цивільногго захисту, споруд підвійного призначення та найпростіших укриттів усіх форм власності для забезпечення захисту населення району та розповсюдження досвіду щодо їх використання в мирний час.

Друге питання - про заходи Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації щодо забезпечення пропуску весняної повені 2019 року та виконання протипаводкових  заходів підприємствами та установами району.

На засідання були заслухані доповіді: головного спеціаліста відділу з питань надзвичайних ситуацій Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації, заступника начальника відділу ЦЗ Оболонського  РУ ГУ ДСНС України у м. Києві, начальника служби утримання очисних споруд та насосних станцій  КП «ПЛЕСО», заступника начальника КП ШЕУ Оболонського району міста Києва.

За результатами засідання комісії керівникам підприємств, установ та організацій Оболонського району надані відповідні протокольні доручення.

Районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  є постійно діючим органом, який забезпечує координацію діяльності районних органів виконавчої влади  із забезпеченням техногенно-екологічної безпеки, захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій, організаційних заходів протидії терористичній діяльності та воєнній загрозі, запобігання виникненню надзвичайних ситуацій і реагування на них.

Перейти до спискуВерсiя для друку