КМДА Київська міська державна адміністрація


16 березня 2019

Перші весняні толоки відбулися в Оболонському районі

Перші весняні толоки відбулися в Оболонському районі

 

Дощова погода не стала сьогодні на заваді генеральному прибиранню, першому цієї весни суботнику, що відбувся в Оболонському районі столиці. Для забезпечення належного санітарного стану,  керівництво Оболонської РДА в особі голови Олександа Цибульщака, працівників райдержадміністрації вийшли на перший після зими суботник.

Весняна толока спрямована на покращення та благоустрій нашого району. І вона об’єднала не тільки керівництво та працівників адміністрації, а також і мешканців прилеглих будинків, які не змогли байдуже пройти повз. Спільними  зусиллями, згуртовано  допомагаючи один одному, учасники заходу очистили від битого скла, гілля, листя та іншого побутового бруду та сміття прилеглу територію.

У результаті всі отримали чудовий  настрій, активний відпочинок та прибрану територію, яка буде тішити око жителів прилеглих будинків.

Як ми і анонсували, наводять сьогодні лад за наступними адресами: вул. Петра Калнишевського, 8 (між ЖК Яскравий та Фундамент), вул. Петра Калнишевського, 2 (зелена зона вздовж вулиці), вул. Маршала Рокосовського  вул. Резервна, Добриннінська, Марка Вовчка, вул. Вербова (від речового Ринку до русла р. Почайна).

Щира подяка усім учасникам першої весняної толоки від імені голови Оболонської райдержадміністрації!

Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять!

Запрошуємо всіх охочих долучитися до благоустрою рідного району та взяти участь у наступних  суботниках.

 
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.