Головна  →  Новини  →  15 березня 2019

Свято комунальників та працівників побутового обслуговування Оболонського району

Свято комунальників та працівників побутового обслуговування Оболонського району

В Оболонській районній в місті Києві державній адміністрації відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. Це свято відзначається кожну третю неділю березня.

«Житлово-комунальне господарство - одна з найскладніших галузей, якій необхідно приділяти особливу увагу. Я розумію непросту ситуацію, яка склалась в галузі і дякую вам за складну і важливу роботу, яку ви виконуєте кожен день. Громадяни оцінюють якість роботи влади здебільшого за результатами вашої діяльності. Нехай Вашими постійними супутниками будуть міцне здоров’я, добрий настрій, достаток і тепло родинних осель. Дякую вам за самовіддану, відповідальну працю на благо людей!», - зазначив голова району Олександр Цибульщак, вітаючи присутніх на святі.

Також Олександр Леонідович нагадав присутнім, що найкомфортніше, згідно з останніми соцопитуваннями,  киянам живеться на Оболоні. Так, Оболонський район, який є найзручнішим для проживання районом столиці,  отримав високу оцінку. 

Крім того, на свято завітав заступник голови Київської міської державної адміністрації Пантелеєв Петро Олександрович, який підкреслив, що приємно вражений традицією святкування цього дня в Оболонському районі. «Шановні комунальники та працівники побутового обслуговування! Висловлюю велику вдячність за все те, що ви робите в районі, що із завзяттям та відданістю підходите до своєї справи» - звернувся до присутніх Петро Пантелєєв. На думку Петра Олександровича, саме на жінках в цій сфері  тримається все. «Вони надихають нас свою енергією, своїми навичками господині підштовхують нас на великі справи», - сказав заступник голови Київської міської державної адміністрації.

Долучилися до урочистих вітань також і представники Департаменту, управлінь, відділів Київської міської державної адміністрації зазначеної галузі.

З нагоди професійного свята головою Оболонської райдержадміністрації  «За багаторічну сумлінну плідну працю, вагомий особистий внесок у розвиток житлово-комунальної сфери і побутового обслуговування населення Оболонського району міста Києва» були вручені Подяки, Грамоти та  Вітальні листи  із заохочувальними подарунками. Також були вручені Подяки Київської міської профспілки працівників ЖКГ та сфери послуг.

Справжнім подарунок, що порадував душу та додав наснаги на майбутнє працівникам комунальної сфери та побутового обслуговування населення району стало музичне привітання.

Оболонська районна в місті Києві державна адміністрація вітає всіх з заслуженими  нагородами та бажає нових досягнень, надійної підтримки колег у здійсненні добрих починань, невичерпної життєвої енергії і професійної наснаги у відповідальній діяльності!

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку