Головна  →  Новини  →  4 жовтня 2013

В Оболонському районі відзначили День працівників освіти

В Оболонському районі відзначили День працівників освіти

3 жовтня освітяни Оболонського району урочисто відзначили  професійне свято – «День працівника освіти».  В  Оболонському районі  над реалізацію поставлених завдань в галузі освіта працюють близько 5 тис. педагогічних працівників – вчителів, вихователів та працівників позашкільної освіти. З них:

-       „Заслужених вчителів України” – 6 чол.;

-       „Заслужених працівників освіти України” – 7 чол.;

-       нагородженихзнаком „Відмінник освіти України” 248 чол.

-       Вчителів - методистів – 453 чол

-       Вихователів-методистів -  74 чол

-       Старших вчителів – 422 чол

Педагоги району виховують – 10,2 тис. дітей дошкільного віку, навчають  - 25012 учнів та надають позашкільну освіту майже 10 тис. вихованцям.

З нагоди професійного свята за дорученням голови Оболонської районної райдержадміністрації Антонова Василя Івановича привітав педагогів заступник голови Блохов С.В., який вітаючи присутніх  відмітив неоціненну заслугу вчителя, який відкриває перед дитиною двері у світ знань, впливає на формування його життєвих пріоритетів, закладає основи його майбутнього та зазначив, що районна влада на чолі з головою адміністрації визначила освітянську галузь пріоритетною, про що свідчать об’єми робіт, виконані останнім часом: реалізація проектів по впровадженню енергозберігаючих технологій в закладах освіти, капітальні ремонти та реконструкції, будівництво стадіонів та спортивних майданчиків тощо. Подякувавши педагогам за відданість справі та професіоналізм, побажавши творчої наснаги, добробуту та родинного затишку, Сергій Блохов вручив подяки  від голови Оболонської районної в м. Києві державної адміністрації з іменними годинниками та вітальні листи з грошовою нагородою кращим із кращих педагогів. З теплими словами вдячності та побажаннями за дорученням голови Оболонської районної в м. Києві організації Партії регіонів Антонова  В.І звернулась до освітян його заступник, керівник апарату організації Воронюк Леся Вікторівна.

Після урочистої частини відбувся святковий  концерт, який подарували гостям майже 200 юних артистів – учнів та вихованців навчальних та позашкільних закладів району. 

Перейти до спискуВерсiя для друку