Головна  →  Новини  →  7 березня 2019

Олександр Цибульщак привітав жінок із весняним святом!

Олександр Цибульщак привітав жінок із весняним святом!

Сучасна жінка поєднує в собі мудрість, постійне прагнення до самовдосконалення, активну життєву позицію, освіченість, що водночас поєднуються з жіночністю, ніжністю та красою.

Сьогодні, 07 березня 2019 року, напередодні Міжнародного жіночого дня, голова району Олександр Цибульщак привітав чарівних жінок зі святом весни.

Олександр Леонідович звернувся зі словами подяки та шани до жінок, працюючих у сфері освіти, культури, медицини, промисловості, соціальних та комунальних службах за їх професійний внесок в життя району.

«Низько вклоняюсь вам за натхненну працю у всіх сферах суспільного життя в нашому рідному Оболонському районі, за родинний затишок, який ви збагачуєте своєю жіночою ніжністю та ласкою, за вашу безмежну людську щирість і доброту. Без вас, дорогі жінки, не було б стільки світла, любові та тепла. Ви наповнюєте будні яскравими фарбами, спонукаєте до шляхетних вчинків і добрих справ», – зокрема зазначив Олександр Леонідович.

Також голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак вручив Подяки представницям підприємств, установ та організацій району.

Після завершення урочистої частини для присутніх відбувся святковий концерт.

Перейти до спискуВерсiя для друку