КМДА Київська міська державна адміністрація


27 лютого 2019

Столичні рятувальники провели профілактичний рейд в приватному житловому секторі

26 лютого 2019 року столичні рятувальники провели профілактичний рейд в приватних житлових будинках Оболонського району.

Представниками Головного управління ДСНС України у м. Києві разом з представниками ЗМІ та співробітниками житлово-експлуатаційної контори, були оглянуті приватні житлові будинки мешканців району.

Мета рейду – проведення роз’яснювальної роботи та надання інформаційної допомоги населенню щодо дотримання правил пожежної безпеки у побуті.

Адже, лише з початку року у столиці відбулось 683 пожеж, 324 з яких в житловому секторі.

Рятувальники мали змогу поспілкуватися з мешканцями будинків та нагадати їм основні елементарні правила пожежної безпеки у побуті, причини виникнення пожеж у будинках.

Крім того, громадянам розповіли про те, як діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації. У ході проведення профілактичного рейду було оглянуто стан протипожежного захисту, електрообладнання та правильність експлуатації пічного опалення.

На завершення рейду представники Служби порятунку «101» залишили громадянам застережні листівки з порадами щодо дотримання правил пожежної безпеки.

Головне управління ДСНС України у м. Києві звертається до всіх мешканців та гостей столиці з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки у побуті! Пам’ятайте, що Ваша безпека залежить тільки від Вас, а відповідальність – рятує життя!

 

ГУ ДСНС України у м. Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.