Головна  →  Новини  →  20 лютого 2019

Київській міській дитячій клінічній лікарні № 1 виповнилось 30 років

19 лютого 2019 року Київській міській дитячій клінічній лікарні № 1, що знаходиться на території Оболонського району, виповнилось 30 років. З нагоди ювілею працівників закладу від імені голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації прийшли привітати заступник голови Мар’яна Некрасова та керівник апарату Ірина Пашко. Вони подякували працівникам закладу за їх самовідданість щоденній нелегкій праці та вручили співробітникам лікарні, які працюють в закладі з початку функціонування, Подяки Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації.

В лікарні працюють спеціалісти, які сумлінною працею та великим фаховим досвідом забезпечують здоров’я та щасливе майбутнє маленьких пацієнтів. Щорічно в лікарні отримують стаціонарну допомогу близько 20 тисяч дітей та консультуються в поліклініці більше, ніж 25 тисяч дітей.

Слід зазначити, що лікарня будувалась у 1986-1988 роках, як дитяча лікарня Мінського району. З 1998 року стала міською. Це потужний медичний заклад, який надає стаціонарну та амбулаторну допомогу дітям не тільки міста Києва, а й усієї України. Лікарня тісно співпрацює з лікувальними закладами Оболонського району. 

Професія медика - це справжнє покликання душі, яке допомагає рятувати людські життя. Тож, бажаємо медичному персоналу лікарні, щоб кожен день приносив радість від нових досягнень, здоров’я, добробуту, успіхів, оптимізму, впевненості у майбутньому. Нехай у Ваших домівках завжди панують щастя та мир.

Перейти до спискуВерсiя для друку