Головна  →  Новини  →  14 лютого 2019

Організовано цікаву професіографічну екскурсію для безробітних

Завдяки злагодженій роботі відділів взаємодії з роботодавцями, профорієнтації та відділу надання соціальних послуг Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості, 12 лютого 2019 року організовано цікаву професіографічну екскурсію для безробітних, які перебувають на обліку та активно здійснюють пошук роботи.

Шукачі роботи відвідали одне з ринкоутворюючих підприємств Оболонського району ПАТ «Макаронна фабрика». Мета заходу – ознайомлення безробітних зі специфікою роботи конкретного підприємства, потребами у спеціалістах, інформування про особливості здобуття професій, актуальних на даному підприємстві.

В ході проведення екскурсії шукачі роботи мали змогу поспілкуватись з головним технологом підприємства, начальником відділу кадрів, отримати змістовну інформацію щодо потреб в кадрах та перспектив на майбутнє щодо працевлаштування на підприємстві ПАТ «Макаронна фабрика».

ПАТ "Макаронна фабрика" м. Київ є найпотужнішим підприємством макаронної промисловості України. Протягом багатьох років фабрика лідер в Україні на ринку макаронних виробів. Продукція поставляється по м. Києву і всім регіонам України, а також в ближнє зарубіжжя.

На підприємстві працюють високопрофесійні кадри. Середньооблікова чисельність промислово-виробничого персоналу підприємства становить 245 осіб.

Фабрика постійно бере участь у виставках і конкурсах, є переможцем конкурсу якості «100 кращих товарів України» на Всеукраїнському та регіональному рівнях, Кращий товар року. За участь в Українському Національному конкурсі якості отримано сертифікат «Визнання досконалості в Україні». Макаронних виробів «Екстра» присвоєно знак «Київська якість» та «Екологічно чисто та безпечно».

За інформацією Оболонської районної філії КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку