Головна  →  Новини  →  13 лютого 2019

Для школярів провели профорієнтаційний захід "День інтеграції. Презентація професій"

У дитячому садочку, школі, на вулиці, у колі друзів нас постійно запитують, ким ми хочемо стати у майбутньому. Це питання звучить з вуст батьків, вчителів, викладачів і просто знайомих. Та це і не дивно, адже вибір професії – це одне з найважливіших і найскладніших питань, які тільки можуть зустрітися на нашому життєвому шляху. Професія – це наші можливості, успіхи, переконання, погляди та перспективи, наша професія – це наше життя.

12 лютого 2019 року фахівці з профорієнтації Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості відвідали школу №9 Оболонського районну для участі в профорієнтаційному заході "День інтеграції. Презентація професій". Під час зустрічі учнів 6-10 класів проінформували, що ж таке «Професія», адже школярі вже мають задумуватися про свій майбутній фах.

Практичні поради фахівців центру зайнятості допоможуть школярам обрати у майбутньому саме ту професію, яка б приносила їм матеріальне та моральне задоволення, а суспільству користь.

Отже, від вибору майбутньої спеціальності залежить і все подальше життя. Робота може допомогти розкрити увесь прихований потенціал, а може, навпаки, заховати усі помітні таланти; може надихнути й почати нове життя, а може, й змусить закритися в собі; може стати улюбленою справою, а може й перетворитися на ненависну річ.

 За інформацією Оболонської районної філії КМЦЗ

 

Перейти до спискуВерсiя для друку