Головна  →  Новини  →  3 жовтня 2013

Всесвітній день ходьби

 

За ініціативи Міністерства молоді та спорту України, підтримки Київської міської державної адміністрації Всеукраїнським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" 06 жовтня 2013 року в м. Києві проводиться "Всесвітній день ходьби" (згідно з дорученням голови Київської міської державної адміністрації О.П. Попова від 20.09.2013 № 31679). Основною метою спортивно-масового заходу, який вперше буде проведений в Україні, є популяризація активних видів відпочинку, занять фізичною культурою та спортом серед широких верств населення.

 

У рамках "Всесвітнього дня ходьби" передбачена спільна хода максимальної кількості людей по спеціально розробленому маршруту ( 4,3 км) в центрі столиці, концертно-розважальна програма, лотерея для учасників ходи, спортивні активності для всіх бажаючих тощо. Реєстрація учасників відбудеться з 11.00 до 12.50 за адресою: вул. Хрещатих, 22. Урочистий старт заходу заплановано на 13.00 (майдан Незалежності, поряд з Головпоштамтом, вул. Хрещатик, 22).

 

Разом із киянами та гостями столиці в ряди учасників стане Міністр молоді таспорту України Равіль Сафіуллін і керівництво Київської міської державної адміністрації. А також до участі у Заході запрошено депутатів Верховної Ради України та депутатів Київської міської і Київської обласної рад, керівників органів державної влади різного рівня, Національний олімпійський комітет України та відомих ' українських спортсменів, міжнародні представництва і посольства, організації та установи різних форм власності і спрямування діяльності, навчальні заклади тощо.

 

План маршруту: пл.Майдан Незалежності – вул.Хрещатик – вул.Червоноармійська – пл.Льва Толстого – до вул.Володимирська і по всій вулиці направляються до вул.Софіївська – спуск по вул.Софіївська на Майдан Незалежності.

 

Загальний кілометраж 4,03  км.

 

Для реєстрації необхідно заповнити та надіслати реєстраційну форму на e-mail: [email protected]

 

Додаткова інформація: ВЦФЗН «Спорт для всіх»: www. sportforall.gov.ua

 

Тел. +38(044) 289 72 52, факс: +38(044) 289 87 11.

 

Запрошуємо всіх охочих взяти участь в заході до "Всесвітнього дня ходьби".

 

Перейти до спискуВерсiя для друку