КМДА Київська міська державна адміністрація


28 січня 2019

Підготовку до Громадського бюджету -2020 розпочато!

Підготовку до Громадського бюджету -2020 розпочато!

Громадський бюджет – демократичний процес, який надає можливість кожному мешканцю брати участь у розподілі коштів місцевого бюджету.

На жаль, за результатами Громадського бюджету-2019 Оболонський район не є лідером за кількістю проектів-переможців. Тому спільно з авторами минулих років, громадськими об’єднаннями розпочали інформаційно-просвітницьку кампанію з популяризації Громадського бюджету, що стартувала 25 січня тренінгом «Що ти знаєш про Громадський бюджет?».

Захід відкрив голова району Олександр Цибульщак. Привітавши учасників, підкреслив важливість ГБ як механізму втілення крутих, інноваційних ідей киян.

Лекторами тренінгу стали автори-переможці попередніх років Irina LisovichenkoДима РубанИрина Дунас та Elena Sergeeva, які поділилися власним досвідом та ознайомили присутніх з електронною системою ГБ, можливостями Громадського бюджету та етапами його проходження.

На завершення виступив керівник Інформаційний хаб ТолокаСергій Яригін (Sergiy Yarygin), який презентував власну інформаційну платформу та закликав учасників до співпраці в рамках популяризації та висвітлення цікавих ідей.

Дякуємо лекторам за професійний підхід та цікаві інформаційні виступи!

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.