Головна  →  Новини  →  22 січня 2019

Привітання голови Оболонської РДА Олександра Цибульщака з Днем Соборності України

Привітання голови Оболонської РДА Олександра Цибульщака з Днем Соборності України

Шановні оболонці!

     22 січня, рівно 100 років тому, на масовому вічі, що відбувалось на Софійській площі, було урочисто проголошено об’єднання Української Народної Республіки і Західноукраїнської Народної Республіки в єдину Українську державу, про яку мріяли покоління українських патріотів.

    Відзначення Дня Соборності, вшанування творців Акту Злуки - це не тільки суспільна потреба, а й наш моральний обов’язок берегти світлу пам'ять незліченних жертв, принесених українським народом на вівтар незалежності, соборності, державності.

    Сьогоднішнє свято – це нагадування про те, що сила нашої держави - в єдності українських земель. Адже соборність нашої держави означає не тільки цілісність нашої землі, а ще й єдність наших прагнень на шляху до розбудови квітучої і заможної України. Лише об’єднавшись в одне ціле, можна здолати будь-якого ворога, навіть найсильнішого. Лише наполегливий, цілеспрямований рух уперед дасть змогу нам побудувати сильну й високорозвинену державу. Наше головне завдання - не втратити здобутків та героїчних досягнень наших пращурів, а навпаки, продовжувати  справу відродження  Батьківщини.

    Щиро бажаю всім міцного здоров'я, достатку і злагоди в родинах, сил та натхнення, миру, успіхів та нових досягнень на благо рідного району, задля процвітання соборної незалежної демократичної  України - надійної запоруки добробуту і щасливого життя її народу. 

      Слава Україні!

 

З повагою

Голова Оболонської районної

в місті Києві державної адміністрації                            Олександр Цибульщак

Перейти до спискуВерсiя для друку