Головна  →  Новини  →  16 січня 2019

До кінця січня у Києві наберуть ще 15 інспекторів із паркування – Дмитро Давтян

У столиці триває набір кандидатів на посаду «інспектор з паркування». Про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

За його словами, у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА оголошено конкурс на зайняття цих вакантних посад. Уже призначені 7 інспекторів, до кінця поточного місяця планується набрати 15 осіб, а до кінця року – щонайменше 50. Наразі триває набір на зайняття посад головних інспекторів з паркування для роботи у Шевченківському, Голосіївському та Печерському районах.

Дмитро Давтян висловив переконання, що сьогодні важливо привернути увагу відповідальних і соціально активних здобувачів до цих вакансій, адже робота дійсно корисна для міста.

Він підкреслив: обов’язковою вимогою до кандидатів є наявність вищої освіти, адже працівники «Інспекції з паркування» – державні службовці. Розмір заробітної плати – від 10 тисяч гривень. Функціональними обов’язками інспекторів із паркування, зокрема, є:

  • інспектування вулиць і виявлення порушень правил зупинки, стоянки, паркування транспортних засобів;
  • фіксація порушень правил зупинки, стоянки, паркування, у тому числі несплати послуг паркування в режимі фотозйомки (відеозапису);
  • встановлення особи, відповідальної за порушення правил парковки;
  • винесення постанов у справах про адміністративні правопорушення за порушення правил парковки;
  • розміщення на лобовому склі транспортного засобу копії постанови у справі про адміністративне правопорушення або повідомлення про притягнення до адміністративної відповідальності;
  • внесення інформації про адміністративні правопорушення та винесених постанов у справах про адміністративні правопорушення у Реєстр адміністративних правопорушень у сфері безпеки дорожнього руху.

kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку