КМДА Київська міська державна адміністрація


11 січня 2019

Завтра у Києві очікується сніг – підприємства КК «Київавтодор» працюють у цілодобовому режимі

За прогнозом синоптиків, у суботу, 12 січня, у Києві знову очікується сніг. Наразі механіки, водії та механізатори шляхово-експлуатаційних підприємств «Київавтодору» уважно перевіряють технічний стан спеціальної техніки, здійснюючи у разі необхідності її оперативний ремонт, аби у суботу вся техніка могла забезпечити своєчасне прибирання. Про це інформують у КК «Київавтодор».

У цілодобовому режимі тривають роботи з зимового утримання вулично-дорожньої мережі, адже навіть невеликий сніг вимагає оперативної реакції та реагування, зазначають у комунальній корпорації.

Так, після чергового вечірнього снігу в усіх районах столиці ввечері 10 січня та уночі 11 січня проводилися роботи з механізованого та ручного прибирання.

На світанку 11 січня автодорівці провели превентивну обробку протиожеледними матеріалами штучних споруд, спусків, підйомів, а також вулиць зі складними умовами руху.

Не припиняються роботи й удень. Зокрема, для недопущення утворення ожеледі триває періодичне оброблення сходових маршів, наземних пішохідних переходів, тротуарів та зупинок громадського транспорту, які обслуговуються підприємствами корпорації, посипальними матеріалами.

kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.