КМДА Київська міська державна адміністрація


13 грудня 2018

Відбувся мітинг-реквієм біля пам’ятного знаку Героям Чорнобиля

Відбувся мітинг-реквієм біля пам’ятного знаку Героям Чорнобиля

14 грудня в Україні традиційно відзначається День вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС — людей, які ціною свого життя та здоров'я змогли здолати страшну трагедію ХХ століття. Цей день пам'яті давно став нагадуванням всьому людству про важку перемогу над вогнем, який охопив реактор атомної станції.

Сьогодні, напередодні Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильської АЕС,  в Оболонському районі міста Києва відбувся мітинг-реквієм біля пам’ятного знаку Героям Чорнобиля.

У заході взяли участь голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак, заступник голови Сергій Блохов, керівник апарату Ірина Пашко, голова Фонду інвалідів Чорнобиля Оболонського району Леонід Соловей, учасники ліквідації аварії та представники пожежної частини № 25.

Аварія на Чорнобильській АЕС стала справжньою національною трагедією, наслідки якої ми відчуваємо й досі. На знак шани та вдячності за мужність, героїзм та самовідданість присутні поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Чорнобиля та вшанували пам'ять загиблих ліквідаторів хвилиною мовчання.

По завершенню учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС були вручені подяки від голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації та медалі "Ліквідатор наслідків ядерної катастрофи".

 ФОТОАЛЬБОМ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.