Головна  →  Новини  →  12 грудня 2018

Лекція-тренінг «Як запобігти та протистояти насильству»

Лекція-тренінг «Як запобігти та протистояти насильству» від відомого психолога Маргарити Каменецької відбулася у бібліотеці ім. С.Чекаліна напередодні міжнародного дня прав людини в рамках щорічної акції «16 днів проти насильства». 

Акція традиційно розпочинається в Міжнародний день боротьби з насиллям щодо жінок, який відзначається 25 листопада і триває до міжнародного дня прав людини – 10 грудня.
Лектор надзвичайно тактовно та професійно торкнулася актуальних проблем і питань сьогодення – як протидіяти та ефективно зупинити психологічне насильство, як уникнути переслідування та приниження та з честю вийти зі складної ситуації. Також обговорили багато моментів, які так чи інакше торкаються проблеми насильства, порушення прав та гідності людини. Зокрема, про відмінність та особливість булінгу, мобінгу, окремі аспекти виникнення та вирішення конфліктів.
Працівники закладу дякують чудовій гості за розмову, яка пройшла в атмосфері щирого спілкування та довіри та дієві рекомендації і практичні поради, що неодмінно допоможуть уникнути складних ситуацій.
Захід відбувся за ініціативи та сприяння Асоціація жінок України ДІЯ. Київ.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку