Головна  →  Новини  →  6 грудня 2018

День відкритих дверей для учнів 9-х класів санаторної школи-інтернату № 21

5 грудня 2018 року, в рамках проведення Профорієнтаційного марафону «PROFFEST-2018» на День відкритих дверей до Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості завітали учні 9-х класів санаторної школи-інтернату № 21. Програма роботи з дітьми розроблена таким чином, щоб надати максимум інформації про діяльність служби зайнятості, ситуації на ринку праці, перспективи розвитку галузей економічної діяльності, ознайомити з правилами вибору професії.

Школярі взяли участь у інтелектуально-ігровому інтерактивному заході «Світ професій», пройшли експрес-тестування, фахівці з профорієнтації ознайомили їх з професіями за допомогою загадок, мультфільмів, відеороликів та вікторин.

В процесі заходу вихованці мали змогу дізнатись багато цікавого про нові професії, які існують в світі, за допомогою гри-пантоміми «Відгадай професію» та інших розважальних програм. В кінці програми діти отримали Грамоти за активну участь у заході «Світ професій» і залишились задоволеними візитом до служби зайнятості.

За інформацією Оболонської районної філії КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку