Головна  →  Новини  →  26 листопада 2018

Фахівці Оболонської районної філії КМЦЗ провели інформаційно-роз"яснювальну компанію на ПАТ «Деревообробний комбінат №7»

З метою донесення до столичних підприємств інформації щодо шляхів співпраці Державної служби зайнятості з роботодавцями, фахівцями столичної служби зайнятості проводиться широка інформаційно-роз’яснювальна компанія, в тому числі шляхом проведення виїзних консультацій безпосередньо у роботодавців.

Так, 22 листопада 2018 року відбулася спільна зустріч на території  ПАТ «Деревообробний комбінат №7»  за участю представників Київського міського центру зайнятості та Оболонської районної філії .

Представник роботодавця, начальник відділу кадрів-Демець Олена Іванівна, провела ознайомчу екскурсію підприємством і розповіла, що за останні роки на підприємстві відбулися масштабні зміни: оновлення устаткування, введення двох нових напрямів виробництва. Сьогодні підприємство займається не лише виробництвом виробів з дерева, але і одночасно спеціалізується на виготовленні металопластикових, алюмінієвих конструкцій і фасадних вентильованих систем.

Представники Оболонської районної філії КМЦЗ надали інформацію щодо послуг які надаються роботодавцям, зокрема це: підбір кваліфікованого персоналу; навчання безробітних під потреби даного підприємства; організація ярмарок вакансій; компенсація суми єдиного соціального внеску за працевлаштованих безробітних; компенсація суми заробітної плати за працевлаштованих безробітних, з числа внутрішньо переміщених осіб; укомплектування кадрами при виконанні тимчасових робіт.

Також акцентували увагу на новому напрямку роботи Державної служби зайнятості «рекрутингу»  та запровадженні сучасного інформаційно-комунікаційного сервісу «Електронний кабінет роботодавця».

 

Оболонської районної філії КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку