КМДА Київська міська державна адміністрація


21 листопада 2018

Нехай буде мирне небо над процвітаючою українською землею

Нехай буде мирне небо над процвітаючою українською землею

Шановні оболонці!

 

21 листопада українці відзначають День Гідності та Свободи на честь вшанування доленосних подій в історії сучасної України. Помаранчева революція та Революція Гідності змінили життя багатьох українців, об’єднавши український народ в прагненні розвитку нашої держави в європейському співтоваристві, захисту демократичних цінностей. Сотні тисяч людей вийшли на площі у своїх містах, показавши, що їм небайдужа доля своєї країни, що кожен готовий творити майбутнє.

Українці завжди прагнули бути вільними, гідно жити в цивілізованій, незалежній державі, і саме нам випав шанс втілити в життя цю мрію, адже Європейську Україну будує кожен із нас своїми вчинками та працею.

Сьогодні ми віддаємо шану мужності та патріотизму людей, які відстояли національні інтереси під час подій на «Майдані» та відстоюють інтереси народу України в нелегкі часи сьогодення.

Ми не маємо морального права забути подвиг Героїв Небесної Сотні, учасників АТО, які заплатили за свої переконання найвищу ціну – життя.

У День Гідності та Свободи хочу побажати кожній українській родині спокою та радості, єдності, благополуччя та добробуту.

Нехай буде мирне небо над процвітаючою українською землею.

Слава Україні!

Героям Слава!

 

 

З повагою
Голова Оболонської районної в
місті Києві державної адміністрації                                    Олександр Цибульщак



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.