Головна  →  Новини  →  21 листопада 2018

Відбувся семінар «Техніка пошуку роботи»

20 листопада о 15:00 в приміщенні Оболонської районної філії Київського міського центру зайнятості відбувся семінар «Техніка пошуку роботи». Для проведення семінару запрошена соціальний партнер, рекрутер-фрилансер Людмила Распопова. Захід проведено із застосуванням тренінгових методів для кращого засвоєння навичок з техніки пошуку роботи.

Характерною рисою функціонування ринку праці є гостра конкуренція між претендентами на вакантне місце, а в конкурентній боротьбі перемагають не тільки більш кваліфіковані та добросовісні працівники, а й ті, які зуміли вдало представити свої переваги на етапі відбору претендентів на робоче місце.

Під час семінару шукачі роботи здобули інформацію про ефективний пошук роботи. Це не лише вивчення оголошень про роботу в ЗМІ, мережі Інтернет чи на стендах у службі зайнятості, а й безпосереднє звернення до роботодавця, відвідування днів кар’єри, ярмарків вакансій, звернення за допомогою до родичів, знайомих, друзів.

Особи, які зареєстровані в службі зайнятості, як безробітні були ознайомлені з основними вимогами написання резюме, його видами та структурою. Присутні проаналізували типові помилки при його написанні, а також мали змогу скласти власне резюме, в якому зазначали свій досвід, навички, інтереси та вміння.

Сучасний ринок праці вимагає нових підходів та інструментів у пошуках роботи, тому основне завдання семінару – це допомогти кожному учаснику оволодіти ефективними прийомами пошуку підходящої для нього роботи в найкоротші терміни.

За інформацією Оболонської районної філії КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку