Головна  →  Новини  →  20 листопада 2018

В Оболонському районі визначають найкращого учителя інклюзивного класу

З 12 по 23.11.2018 року проходить І (районний) тур Всеукраїнського конкурсу “Учитель року – 2019” у номінації «Вчитель інклюзивного класу». Учасниками цієї номінації є вчителі, які працюють у початкових класах з інклюзивним навчанням шкіл І-Ш ступенів №№ 168, 231, 233 Оболонського району міста Києва.

Конкурсне випробування «Методичний практикум» проводиться з метою оцінки вміння конкурсантів визначати рівень організації освітнього процесу в інклюзивних класах закладів загальної середньої освіти. «Практична робота» – з метою оцінки вміння конкурсантів обирати оптимальні методи, прийоми, способи та засоби організації освітнього процесу в інклюзивному класі. З метою оцінки вміння конкурсантів проектувати дослідницько-пошукову діяльність проводиться конкурсне випробування «Проект». «Тестування з фахової майстерності» – з метою оцінки теоретичних знань конкурсантів. Конкурсне випробування «Урок» проводиться з метою оцінки педагогічної майстерності конкурсантів з організації освітнього процесу в інклюзивному класі.

Бажаємо учасникам конкурсу Волошиновій І.Г., Олексенко І.Г., Роман В.О. старання та наполегливості, невичерпної творчої енергії, успіхів та перемог у конкурсних випробуваннях!

За інформацією управління освіти

Перейти до спискуВерсiя для друку