Головна  →  Новини  →  13 листопада 2018

На засіданні Колегії Оболонської РДА обговорили стан підготовки господарства району до осінньо-зимового періоду

На засіданні Колегії Оболонської РДА обговорили стан підготовки господарства району до осінньо-зимового періоду

 

Сьогодні, під головуванням першого заступника голови Оболонської РДА Романа Лелюка, за участю заступників голови Сергія Блохова та Мар'яни Некрасової, керівника апарату Ірини Пашко, керівників структурних підрозділів Оболонської райдержадміністрації, служб та комунальних підприємств району відбулось засідання Колегії Оболонської райдержадміністрації.

Під час Колегії, відповідно до порядку денного, було розглянуто наступні питання:

1. Про стан підготовки районного господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, проблемні питання та шляхи їх вирішення.

2. Про стан підготовки комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень та ремонту автошляхів та споруд на них до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років, проблемні питання та шляхи їх вирішення.

 "Під час проведення гідравлічних випробувань на зовнішніх мережах теплопостачання з травня по вересень 2018 року в Оболонському районі виникло та було ліквідовано 389 пошкоджень. Також, з моменту подачі теплоносія до житлових будинків, протягом жовтня – листопада було ліквідовано ще 578 аварійних пошкоджень. Загалом аварійними службами КП «Київтеплоенерго» під час підготовки та подачі теплоносія усунено більше 2700 пошкоджень та замінено майже 10 км трубопроводу", - поінформував присутніх Сергій Черноштан – начальник району теплових мереж «Поділ» СП КП «Київтеплоенерго».

«Не дивлячись на те, що третина усіх пошкоджень трубопроводу теплопостачання у Києві сталися в Оболонському районі, адже житловий фонд району має поважний вік і строки використання тепломереж давно вже минули, станом на сьогоднішній ранок всі житлові будинки та об'єкти соціальної сфери в Оболонському районі підключені до опалення, -  зазначив перший заступник голови Оболонської РДА Роман Лелюк. - Але якість подачі теплоносія залежить не лише від справності тепломереж, а й від своєчасно проведеної роботи з ліквідації повітряних заторів на внутрішньобудинкових мережах центрального опалення, і це є одним з першочергових завдань на сьогодні для обслуговуючих підприємств», - наголосив  Роман Лелюк.

«Я вдячний працівникам КП «Київтеплоенерго», КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Оболонського району м. Києва», керівникам приватних обслуговуючих компаній, головам ОСББ та ЖБК, усім балансоутримувачам нежитлових приміщень за тісну співпрацю та оперативність під час ліквідації аварійних ситуацій. Завдяки вашій злагодженій роботі оболонці отримали тепло в будинках, школах, дитячих садочках, закладах соціального призначення, - подякував Роман Валерійович. - Але гострою проблемою на сьогодні залишається відсутність гарячого водопостачання в багатьох житлових будинках району, тому сподіваюсь на нашу подальшу співпрацю і об'єднання зусиль у вирішенні даного питання". 

Також з першого питання доповіли:

Світлана Струна – начальник управління житлово-комунального господарства;

Людмила Сагайдак - директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Оболонського району м. Києва»;

Юлія Бондарчук – в.о. начальника відділу охорони здоров'я; 

Любов Терехова  – заступник начальника управління культури;

Олег Калініченко - начальник групи централізованого господарського обслуговування управління освіти;

Сергій Черноштан – начальник району теплових мереж «Поділ» СП КП «Київтеплоенерго»;

Сергій Тарасенко – начальник району електричних мереж «Північний» ДТЕК «Київські електромережі»;

З інформацією по другому питанню виступили:

Марія Ковальчук – директор КП по утриманню зелених насаджень Оболонського району м. Києва;  

Володимир Федчишин – заступник начальника КП «Шляхово-експлуатаційне управління по утриманню автошляхів та споруд на них» Оболонського району м. Києва.

За результатами проведення Колегії складено протокол доручень.

Перейти до спискуВерсiя для друку