КМДА Київська міська державна адміністрація


9 листопада 2018

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками національної ідеї, оберегами історичної пам’яті.

Щиро вдячний працівникам закладів культури Оболонського району, учасникам аматорських колективів, майстрам народного  мистецтва за сумлінну працю, безперервний творчий пошук, за вагомі духовні здобутки.

Завдяки Вам, працівникам закладів культури та майстрам народного мистецтва, ми маємо нагоду спілкуватися з дивовижним світом краси, долучатися до невичерпних джерел духовності та людської мудрості.  Ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і примножувати безцінні духовні скарби нашого народу і разом з тим своєю плідною творчою працею звеличувати рідну Україну!

Бажаю Вам щедрих творчих ужинків, натхнення та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну працю. Хай щастить Вам у творчому й особистому житті. Нехай здійсняться всі Ваші мрії, надії та сподівання, а кожен день Вашого життя буде світлим і сонячним!                                                                                            

Нехай ніколи не згасає творчий вогник у Ваших серцях!

 

З повагою

Голова Оболонської районної в

місті Києві державної адміністрації                                    Олександр  Цибульщак

                                      

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.