КМДА Київська міська державна адміністрація


9 листопада 2018

Для старшокласників школи №104 ім. О. Ольжича провели профконсультацію

В рамках проведення профорієнтаційного марафону «ПРОФФЕСТ 2018», 07 листопада 2018 року, фахівцем з профорієнтації Оболонської районої філії Київського міського центру зайнятості здійснено групову профконсультацію.

Консультацію проведено з використанням психодіагностичного тестування для учнів 11-х  класів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №104 ім. О. Ольжича, що розташована в мальовничій Пущі-Водиці.
Учні ознайомилися з новими  та актуальними  професіями, з основними кроками вибору професій, переглянули мотиваційні мультфільми щодо вибору професійної діяльності. В ході проведення заходу для педагогогів та учнів презентовано Профорієнтаційну платформу «Моя професія».

Даний захід проведений з метою  сприяння професійного самовизначення учнів, формування  у них мотивів вибору професії, професійних інтересів  та інших якостей важливих для майбутньої трудової діяльності.

По закінченню уроку  учні  отримали відповіді на чисельні питання та висловили побажання, щоб подібні заходи проводилися й надалі.

 

За інформацією Оболонської районої філії КМЦЗ  



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.