КМДА Київська міська державна адміністрація


9 листопада 2018

Кияни оформлять соціальну допомогу онлайн

У Києві створять онлайн-сервіс, завдяки якому заяву на отримання одноразової матеріальної допомоги можна буде подавати через інтернет. Також за допомогою цього майданчика можна буде записатися на прийом до держорганів, передає informator.

22 листопада пройде аукціон у тендері на створення програмної платформи для електронних соціальних послуг. Організатор конкурсуКП «Головний інформаційно-обчислювальний центр» готове витратити 4 млн грн.

Згідно з технічним завданням, завдяки новій системі жителі міста зможуть подавати онлайн заяви на одноразову матеріальну допомогу у Департамент соціальної політики Київської міської державної адміністрації (КМДА) або в будь-яке районне управління соцзахисту. Також, щоб потрапити на прийом до посадовця цих відомств, досить буде кілька разів клацнути мишкою.

В інтернет-заяві, як і в письмовому, потрібно буде вказати ПІБ, ІПН, адреса реєстрації, причину звернення і реквізити отримання матеріальної допомоги. Система сама виставить дату реєстрації та присвоїть йому номер. Після відправки можна буде відстежувати статус своєї заяви: «Відправлено», «На розгляді», «Рішення прийнято».

 

vechirniykiev.com.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.