Головна  →  Новини  →  8 листопада 2018

Автори-переможці та реалізатори ініціативи «Громадський бюджет міста Києва» отримали відзнаки Київського міського голови

7 листопада в приміщенні Оболонської РДА перший заступник голови району, голова районної робочої групи з питань громадського бюджету Роман Лелюк вручив авторам-переможцям та активним реалізаторам ініціативи «Громадський бюджет міста Києва» подяки та вітальні листи від Київського міського голови.

Відкриваючи захід, Роман Лелюк передав вітання присутнім від голови району Олександра Цибульщака, та запевнив: "Районна влада завжди буде підтримувати та сприяти реалізації ідей активних мешканців району, оскільки люди, які спроможні не лише генерувати ідеї, а й знаходити механізми їх втілення, заслуговують на повагу".

"Вже третій рік активні кияни підтримують та розвивають громадський бюджет. Оболонь не пасе задніх у цьому процесі: за результатами останнього голосування Оболонський район у п’ятірці за кількістю проектів, що отримали перемогу, - зазначив Роман Валерійович. - Отже, спільними зусиллями й надалі будемо працювати на розвиток та покращення нашого району".

Загалом було вручено 5 подяк та 13 вітальних листів від Київського міського голови.

 Фотоальбом

 

Перейти до спискуВерсiя для друку