КМДА Київська міська державна адміністрація


1 листопада 2018

16 подяк та 26 вітальних листів від Київського міського голови вручили оболонцям за активну участь у Громадському бюджеті

16 подяк та 26 вітальних листів від Київського міського голови вручили оболонцям за активну участь у Громадському бюджеті

31 жовтня ініціативні оболонці та представники Оболонської РДА на чолі з головою району Олександром Цибульщаком  відвідали Kyiv Smart City Forum 2018.

В рамках заходу відбулося  нагородження  киян, що активно долучились  до реалізації  проекту «Громадський бюджет міста Києва». Участь у нагородженні взяв керівник апарату КМДА Дмитро Загуменний. Слід зазначити, що нагородження  представників районної влади відбулося з ініціативи авторів-переможців за результатами  реалізації їхніх проектів.

Загалом оболонці отримали 16 подяк та 26 вітальних листів від Київського міського голови

ФОТО

Нагадаємо, що у голосуванні за проекти першого Громадського бюджету взяла участь майже 51 тис. киян, у другому – більше 131 тис. містян, а у третьому Громадському бюджеті проголосували понад 154 тис. осіб. За результатами голосування у Громадському бюджеті-1 перемогли 62 проекти, у ГБ-2 – 141 проект, а у ГБ-3 - 341.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.