Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2018

Дорогі наші захисники!

Сердечно вітаю  Вас із Днем захисника України – святом, сповненим багатими козацькими традиціями, мужністю та героїзмом визволителів рідної землі.

У цей день поєднуються наші християнські традиції зі спадщиною українського козацтва, української повстанської армії та воїнів незалежної України. В традиціях українського народу -  поважати і шанувати своїх оборонців. Ми завжди низько вклонятимемося  тим,  хто в лиху годину мужньо боронив і боронить українську землю, тим, кого не вдалося скорити жодному ворогу. 

Сьогодні - це, в першу чергу, наші герої - учасники антитерористичної операції та Операції Об'єднаних сил, які захищають Україну від російських агресорів та їхніх найманців. Завдяки мужності, доблесті та силі духу наших солдатів і офіцерів щоденно зміцнюється Українська армія, відроджується бойова слава України, а наші рідні мають можливість жити, навчатись, працювати під мирним небом.

Ми схиляємо голови перед пам'яттю героїв, які віддали своє життя у боротьбі за мирне майбутнє України. Вічна пам'ять воїнам, які полягли в боях за вільну, незалежну Україну.

Дорогі захисники України! Бажаю Вам козацького здоров’я, бадьорості духу, довголіття та мирного неба над головою. Нехай Пресвята Богородиця оберігає та захищає ваші родини. Зі святом!

 

З повагою

Голова Оболонської районної

в місті Києві державної адміністрації                       Олександр Цибульщак

Перейти до спискуВерсiя для друку