КМДА Київська міська державна адміністрація


11 жовтня 2018

В Оболонському районі розпочались урочисті заходи з нагоди Дня захисника України

В Оболонському районі розпочались урочисті заходи з нагоди Дня захисника України

14 жовтня в Україні стає особливим днем. В цей день відзначають одразу три величних свята ‒ День Козацтва, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День захисника України. Це день пам’яті та пошани всіх, хто впродовж століть боровся за державний суверенітет України.

Сьогодні, 11 жовтня 2018 року, з цієї нагоди в Оболонському районі м. Києві розпочались урочисті заходи привітанням ветеранів війни, учасників антитерористичної операції, які перебувають на лікуванні у Київському міському клінічному госпіталі ветеранів війни (Пуща-Водиця, вул. Ф. Максименка, 26).

Від імені голови Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації присутніх привітала його заступник Мар’яна Некрасова. «Дозвольте привітати Вас зі святом мужності та патріотизму, історії та добра – Днем захисника України. Це свято не лише чоловіків, це свято всіх, хто любить і захищає свою Батьківщину. Головне, щоб не гриміли вибухи, не плакали наші матері, а діти жили в багатій та процвітаючій країні й відчували гордість за свою Вітчизну», - зокрема зазначили Мар’яна Анатоліївна.

По закінченню урочистої частини та теплих привітань гостей відбувся святковий концерт.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.