КМДА Київська міська державна адміністрація


9 жовтня 2018

Відбувся Турнір на Кубок юстиції. Переможця визначено!

8 жовтня у День юриста у Будинку офіцерів відбувся фінал Турніру на Кубок Головного територіального управління юстиції у місті Києві, який проводиться вже четвертий рік поспіль.
Проведення Турніру стало доброю традицією для столичної юстиції та вищих навчальних закладів України. Це - довгочікувана подія як для студентів, так і для столичної юстиції. Підготовка до заходу тривала 9 місяців!
Попередні етапи змагання були наповнені духом перегонів та змагання. 16 команд та сотні студентів взяли участь у Турнірі. Конкурсний відбір стартував ще в травні 2018. За цей час команди не тільки показали свої вміння та знання, а й отримали безцінний досвід у командній роботі та ознайомились із завданнями органів юстиції. 
Учасники знімали короткометражні фільми, писали твори, брали участь у флеш-мобах та конкурсах.
У фіналі змагались чотири команди, а саме, Національної академії внутрішніх справ України "Юстиніан", Міжнародного університету розвитку людини "Україна" "Мисливці за розумом", Академія адвокатури України (офіційна сторінка) "Ad Gloriam", Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана "Ad Gloriam".
Сьогодні переможець був визначений у ході брейн-рингу, котрий став справжнім батлом між командами. Найкращими за кількістю балів виявилась команда Національної академії внутрішніх справ "Юстиніан". Саме вони отримали Кубок столичної юстиції з чим ми їх і вітаємо! 
До складу журі, котре пильно слідкувало за ходом перегонів, ввійшли головуючий – начальник Головного територіального управління юстиції у місті Києві Станіслав Куценко; заступник голови журі - Віталій Гдичинський– голова координаційної ради молодих юристів при Головному територіальному управлінні юстиції у місті Києві; Андрій Балицький – заступник генерального директора комунального підприємства Київської обласної ради «Готово»; Світлана Мороз– керуючий партнер юридичної компанії «Діктум»; Юлія Лабутіна– приватний нотаріус міста Києва.
Щоб згладити очікування результатів, традиційно фіналістів Кубку вітали творчими подарунками – вокалом та танцями від студентських колективів.
Родзинкою цьогорічного Турніру стало нагородження команд-вболівальників, котрі за аплодисменти та підтримку своїх фаворитів отримали Кубок вболівальників. Перемога дісталась команді Академії адвокатури України. 
Голова журі Stanislav Kutsenko вручив почесний Кубок ГТУЮ – 2018 переможцям та привітав із завершенням Турніру: «Щиро вірю, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності допоможуть вам завжди бути на висоті та йти в ногу з часом. Запрошую молодих правників долучитись до нашої дружньої команди юстиції. Бажаю вам плідної роботи та успіхів надалі у зміцненні законності та правопорядку».
Також очільник столичної юстиції за результатами конкурсів обере найактивнішого, проактивного учасника, який ще зі студентських лав стане радником керівника Головного територіального управління юстиції у місті Києві та зможе реалізовувати свої ідеї у життя.
Співробітники столичної юстиції щиро дякують абсолютно усім і кожному, хто брав участь у Турнірі. 
Дякуємо за участь, підготовку, неймовірну атмосферу та свято! 
До зустрічі у наступному році.
За інформацією Головного територіального управління юстиції у місті Києві



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.