КМДА Київська міська державна адміністрація


18 вересня 2018

10 подій вересня: що не можна пропустити у Києві

Друга половина вересня приємно здивує величезною кількістю яскравих подій на будь-який смак. Смачні фестивалі сиру та крафтових напоїв, ніч у кіно з фільмами загадкового японця, оголений театр, міжнародний фестиваль косплейщиків...

«Вечірка» зібрала топові події цього місяця, які аж ніяк не можна пропустити!

Фестиваль Крафтового Сиру

Крафтові сировари з усієї країни знову їдуть до Києва! Вони покажуть найкращі сири на II Фестивалі крафтових сирів і позмагаються за звання найкращого на конкурсі Cheese Awards Day 2018. 60 найкращих виробників, 300 сирів-номінантів на звання найкращого та зіркове журі. Також, на вас чекають конкурси, майстер-клас, дегустації та лекції від сироварів.

 Де: проспект Академіка Глушкова, 1; ВДНГ.

Коли: 22-23 вересня з 11:00 до 21:00.

Вхід вільний.

ВАКХАНКИ у PostPlayТеатрі

«Вакханки» - перформанс театрального експериментатора Всеволода Лісовського. Вистава з серії «Мовчання класиків», коли артисти виявляють фізичну силу тексту, а п'єса як першопричина рухається паралельно на екрані. Тут править стародавня пристрасть, первородна сила, яка нікуди не зникла з сучасних відносин. Це природно фізичний театр, що розповідає нам про нас самих, така терапія — годинне занурення в оголені і безсловесні людські першовідносини.

 Де: вулиця Нижньоюрківська, 31; PostPlayТеатр.

Коли: 23 вересня з 18:00 до 20:00.

Вартість: 150 грн.

 OldСarLand

OldCarLand — щорічний найбільший фестиваль ретро-машин в Україні! Найдорожчі авто світового бомонду, американські muscle car, машини-переможці світових ралі та навіть колишні автівки президентів. Понад 1000 раритетних авто у одному місці. Крім виставки унікальних автомобілів на OldCarLand працюватимуть ресторанні зони, розважальні дитячі сектори та виступатимуть музичні гурти.

 Де: проспект Академіка Глушкова, 1; ВДНГ.

Коли: 28-30 вересня з 09:00 до 19:00.

Вартість: 120 грн.

Cover Rock Festival

Cover Rock Festival – це музичний фестиваль, присвячений музиці з найзначніших епох року та рок-н-ролу. The Beatles, Deep Purple, Bob Dylan, Metallica, AC/DC та інші… Захід пройде під відкритим небом. Також, тут буде анонсовано масштабний проект «КНИГА РОКУ» - 150 перекладів світових рок хітів українською мовою.

 Де: вулиця Лаврська, 33; Співоче поле.

Коли: 22-23 вересня з 12:00 до 22:00.  

Вартість: 150-180 грн., діти до 12 років безкоштовно.

Nalivka Craft Beverage Festival

Це єдиний фестиваль в Україні, присвячений крафтовим напоям. Крафтове вино, пиво, дистиляти, наливки, настоянки, сидри, лимонади та соки. Жива та драйвова музика, розваги, кіно, майстер-класи, лекторій та дегустації під керівництвом експертів. А також смачні та вишукані страви на різний смак та вподобання заповнюють всі два дні, створюючи неймовірну атмосферу.

 Де: вулиця Лаврська, 33; Співоче поле.

Коли: 22-23 вересня з 12:00 до 22:00. 

Вартість: 150 грн.

Comic Con Ukraine

Comic Con Ukraine – це міжнародний фестиваль сучасної поп-культури. Фанати анімації, кінематографу, ігор та літератури зустрінуться з кумирами та однодумцями, а також реалізують власні ідеї. Фестиваль, на якому кожен знайде себе: танцювальна програма, нечуване косплей-шоу, лекції та ігрові зони, а також масштабний ярмарок та зіркові гості. Десятки магазинів представлять свою тематичну продукцію: від листівок до коміксів та колекційних фігурок. Ви не лише знайдете омріяні речі, а й підберете подарунки для друзів.

 Де: вулиця Біломорська, 1; арт-завод Платформа.

Коли: 22-23 вересня з 12:00 до 22:00. 

Вартість: 200-500 грн.

Концерт «Свічки. Класика. Джаз»

На Вас чекає дивовижна зустріч з Анною Зарецькою, квартетом солістів Капели Ревуцького «Impressio» та чудовою музикою. Ви зможете насолодитися неперевершеним виконанням класичних та джазових творів. А чарівна атмосфера Шоколадного будиночка та концерт при свічках подарують гостям романтичний вечір.

 Де: вулиця Шовковична, 17/2; Шоколадний будинок.

Коли: 19 вересня о 19:00.

Вартість: від 200 грн.

WHAT THE FEST

Тут ви зможете дізнатись, як навчитися екологічно думати і харчуватися, як перестати виробляти велику кількість відходів, як відкрити для себе новий світ cruelty free товарів. Тут вам допоможуть глибоко вдихнути і відправитися на пошуки шляхів до себе справжнього, отримавши підказки у вигляді лекцій від експертів нашого фестивалю. До того ж, усі гості повністю розслабляться і потанцюють під ритми Nude Voices і DJ Tapolsky!

 Де: вулиця Десятинна, 12; галерея «Д12».

Коли: 29-30 вересня з 11:00.

Вартість: від 50 грн.

Рок у виконання хору монахів

Це цікавий проект, який вас здивує і телепортує в альтернативну реальність року. Хор дає нове життя музиці, створеній найталановитішими людьми планети. Для вас прозвучать композиції, які давно ввійшли в золотий рок-фонд людства. Це гармонія і класика, без яких неможливо жити. Концерт не дасть рок-музиці стати звичайною, нудною історією.

 Де: Київська Консерваторія.

Коли: 23 вересня о 16:30 та 19:30.

Вартість: від 250 грн.

 Ніч фільмів Макото Сінкая

Японський режисер і аніматор Макото Сінкай – найзагадковіша постать у світі аніме. Його фільми неймовірно атмосферні. Його часто називають «новим Хаяо Міядзакі», але сам він з цим не згоден, скромно кажучи, що його переоцінюють. Макото приділяє багато уваги ретельному промальовуванні деталей, його картини – це насолода для очей, теплі емоції для душі та глибокий зміст для розуму.

 Де: вулиця Шота Руставелі, 19; Кінопанорама.

Коли: 22 вересня о 23:00.

Вартість: від 120 грн.

 

vechirniykiev.com.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.