Головна  →  Новини  →  23 серпня 2018

Привітання голови району з нагоди Дня Державного Прапора та Дня незалежності України

Привітання голови району з нагоди Дня Державного Прапора та Дня незалежності України

Шановні оболонці!

 

Від щирого серця вітаю Вас з Днем Державного Прапора та Днем незалежності України!

24 серпня 1991 року Україна ступила на шлях важливих змін і серйозних оновлень. Ця дата стала початком сучасної Української державності.

Здобуття незалежності – це важливий крок у досягненні свободи, благополуччя та добробуту народу. Нам з вами судилося жити та творити новітню українську історію.  Наше спільне завдання полягає в тому, щоб зробити країну сучасною та економічно розвиненою. В єдності – наша сила.

Реформи, які сьогодні проходять у державі вкотре підтверджують, що Україна – країна великих можливостей, а українці – народ з великим потенціалом. 

Одним із головних символів нашої держави є Прапор України, який має багатовікову славу та супроводжував великі перемоги, найважливіші події в житті країни. Останнім часом синьо-жовті кольори набули особливого значення для українців. Жодне свято, урочиста подія не обходиться без національних кольорів. На підтримку нашої країни по всьому світі люди виходять з українськими прапорами. Дуже сподіваюсь, що найближчим часом синьо-жовтий прапор знову гордо замайорить над усією територією вільної та соборної України.

Тож, прийміть найщиріші побажання благополуччя та впевненості у завтрашньому дні, міцного здоров'я, довгих та щасливих років життя!

Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі.

Зі святом!

 

 

Голова
Оболонської районної в місті Києві
державної адміністрації                                            Олександр Цибульщак
Перейти до спискуВерсiя для друку