Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2013

Технологічний процес підключення житлового фонду до опалення розпочнеться 1 жовтня Уже з 2 жовтня у будинках киян поступово потеплішає

Технологічний процес підключення мереж житлового фонду столиці до централізованого опалення розпочнеться 1 жовтня. І через кілька днів у помешканнях киян потеплішає. Підключення до централізованого опалення соціальної сфери заплановано закінчити до середи. Про це йшлося сьогодні, 30 вересня, під час засідання штабу з підготовки до осінньо-зимового періоду.

«Враховуючи, що за прогнозами синоптиків, аж до 4 жовтня середньодобова температура зовнішнього повітря не перевищуватиме 8?С, вирішено розпочати технологічний процес підключення житлового фонду до централізованого опалення вже завтра. Аби всі кияни були з теплом, технологічно на підключення нам необхідно як мінімум тиждень. Проте, сьогодні без гарячої води залишається близько 500 будинків, де наразі активно працюють фахівці «Київенерго». До 85% цих будинків будуть з гарячою водою терміном до 5 жовтня, інші – 10-12 жовтня», – зауважив під час штабу перший заступник голови КМДА Анатолій Голубченко.

Він доручив першим заступникам голів районних держадміністрацій  особисто перевірити, чи відповідає температура в підключених до централізованого опалення установах встановленим нормам.

За інформацією ПАТ «Київенерго», станом на 30 вересня до ЦО підключено 34 об’єкти соціальної сфери за їхніми заявками. Зокрема, 33 лікувальних заклади (стаціонари, пологові будинки, поліклініки) та 1 об’єкт соціальної сфери.

Нагадаємо, що підключення систем теплопостачання у столиці відбувається в 3 етапи, починаючи з 30 вересня. Перший етап – підключення дитсадків, пологових будинків та лікарень, другий – загальноосвітніх навчальних закладів відповідно до їхніх заявок, третій –  житлових будинків і  адміністративних будівель установ та організацій (за заявками їхніх керівників).

                                                                                                                                                       kievcity.gov.ua

 

Перейти до спискуВерсiя для друку