Головна  →  Новини  →  14 червня 2018

Міні-ярмарок вакансій провели в Оболонській районній філії КМЦЗ

14 червня  в Оболонській  районній філії КМЦЗ відбувся міні-ярмарок вакансій для безробітних на ТД ПАТ "Акціонерна компанія "КИЇВВОДОКАНАЛ".

Технічний департамент ПАТ "Акціонерна компанія "КИЇВВОДОКАНАЛ" займається виконанням ремонту енергомеханічного устаткування, повіркою контрольно-вимірювальних приладів, забезпечує структурні підрозділи Київводоканалу автомобільним транспортом, будівельною технікою, проводить вимірювання та лабораторне дослідження факторів виробничого середовища та інше.

Захід відвідали зареєстровані безробітні Оболонської, Голосіївської, Дарницької, Деснянської, Дніпровської, Подільської та Солом’янської районних філій КМЦЗ.

Представники роботодавця ознайомили  запрошених з інформацією про специфіку діяльності підприємства, посадовими  обов’язками, вимогами стосовно  вакансії, розповіли про умови та оплату праці, режим роботи, соціальні гарантії для працівників.

В ході зустрічі безробітні задавали питання, розповідали про свої професійні вміння і навички, відповідали на запитання роботодавців.

За інформацією Оболонської районної філії КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку