Головна  →  Новини  →  1 жовтня 2013

Олександр Попов привітав освітян столиці з професійним святом

З нагоди святкування Дня працівника освіти у Колонній залі Київської міської державної адміністрації відбулася урочиста церемонія вручення державних нагород, Почесних грамот Київської міської державної адміністрації та Почесних грамот Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України.

Так, більше 130 киян отримали нагороди та вітання від голови КМДА Олександра Попова.

«Вчитель – це людина, яка не просто обирає фах, це людина, яку веде сам Бог до цього фаху. Педагог, віддаючи свої знання учням, віддає частину своєї душі, своє тепло та любов. До київських педагогів завжди були і будуть дуже високі вимоги, але ви їх завжди виправдовували. Більшість переможців олімпіад та конкурсів – вихованці саме київських навчальних закладів. Столиця пишається своєю педагогічною громадою, адже наші вчителі є взірцем для всієї країни», – привітав присутніх Олександр Попов.

Очільник КМДА вручив освітянам нагороди за високі досягнення у  професійній діяльності, вагомий особистий внесок у справу розбудови столичної освіти та з нагоди Дня працівника освіти.

Департамент освіти і науки, молоді та спорту інформує, що сьогодні у Києві навчають маленьких та юних киян 64 тис. працівників освіти, з них 22 тис. працюють у дошкільних закладах освіти, 39 тис. – вчителі загальної середньої освіти, 2,5 тис. – вчителі позашкільної освіти та 3,5 тис. –професійно-технічних закладів освіти.

                                                                                                                                                         kievcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку