КМДА Київська міська державна адміністрація


7 червня 2018

Вже другий рік поспіль пляж «Пуща –Водиця» отримує відзнаку "Блакитний прапор"

Вже другий рік поспіль пляж «Пуща –Водиця» отримує відзнаку "Блакитний прапор"

Сьогодні, 7 червня, на пляжі «Пуща-Водиця» відбулось урочисте підняття «Блакитного прапора». На церемонії підняття прапора були присутні: голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Цибульщак, в.о. генерального директора КП «Плесо» Олег Юсипенко, заступник директора Департаменту міського благоустрою Роман Ткачук, начальник відділу контролю за благоустроєм та збереженням природного середовища Оболонської РДА Олексій Нікитюк, начальник служби утримання водних об'єктів КП «Плесо» Констянтин Пігуля  та представник координатора програми «Blue flag».

«Маю надію, що з роками всі пляжі Оболонського району отримають почесну відзнаку "Блакитний прапор" та відповідатимуть вимогам та усім 33 критеріям програми», - зазначив Олександр Цибульщак.

Наприкінці Олександр Цибульщак вручив подяки представникам КП «Плесо» за розвиток рекреаційної зони та екології. 

Довідково:

Блакитний прапор — екологічний сертифікат, який видається пляжам і маринам країн Європи, Африки, Карибських островів, а також Нової Зеландії та Канади, на підставі рішення незалежного Міжнародного журі про їх відповідність вимогам критеріїв Програми «Блакитний прапор». Метою програми «Блакитний прапор» є забезпечення сталого розвитку пляжів і яхтено-катерних стоянок за допомогою впровадження строгих критеріїв, які стосуються якості води, екологічної освіти та інформації, екологічного менеджменту, безпеки та інших послуг.

 ФОТОАЛЬБОМ



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.