Головна  →  Анонси  →  6 червня 2018

День відкритих дверей

08 червня 2018 року з 10:00 відбудеться День відкритих дверей у Державному навчальному закладі "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва". Захід відбудеться за адресою: провулок Куренівський, 4.

Підприємство має потребу в кадрах, запрошеним буде запропоновано ознайомитись з переліком вакансій:

Юрисконсульт – заробітна плата 6000 грн.

Завдання та обов'язки: здійснювати методичне керівництво правової роботи, надавати висновки про відповідність чинному законодавству проектів наказів та інших документів, брати участь у формуванні господарських договорів, розробляти проекти колективних договорів.

Майстер виробничого навчання, "Кухар" – заробітна плата 5000 грн.

Завдання та обов'язки: забезпечувати виконання навчального плану та програм виробничого навчання, дотримуватись норм і правил безпечного ведення робіт учнями групи. Освіта професійно-технічна.

Викладач професійного навчально-виховного закладу "Викладач фізики" – заробітна плата 5000 грн.

Завдання та обов'язки: здійснювати навчання предмету "Фізика", виховувати учнів з урахуванням специфіки навчальної дисципліни. Проводити навчальні заняття в закріпленому за ним кабінеті, згідно з розподілом навчального навантаження. Відповідає за комплексно-методичне забезпечення навчальної дисципліни.

Прибиральник  службових приміщень – заробітна плата 5000 грн.

Завдання та обов'язки: витирає пил, підмітає та миє стіни, підлогу, стелю, віконні рами, скло, дверні блоки, чистить та дезінфікує раковини та інше санітарно-технічне устаткування, очищає урни від паперу та промиває їх дезінфікуючими розчинами, збирає сміття та відносить його до встановленого місця, додержується правил санітарії та гігієни в приміщеннях, де прибирає.

Контактна особа: від Оболонської районної філії КМЦЗ – Донець Олександра Михайлівна (т. 462-10-40), від підприємства – відділ кадрів Катерина Миколаївна (т. 468-52-45).

 

За інформацією Оболонської районної філії КМЦЗ

Перейти до спискуВерсiя для друку