Головна  →  Новини  →  1 червня 2018

День захисту дітей в Оболонському районі міста Києва

День захисту дітей в Оболонському районі міста Києва

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре та радісне свято - День захисту дітей. Діти - це найцінніше, що у нас є, ми повинні піклуватися про них і робити їх життя якомога краще. Адже дитяча посмішка та щасливі очі - напевно найбільше багатство в світі.

Сьогодні, за ініціативи ГУ Національної поліції у м. Києві та сприяння Оболонської районної в місті Києві державної адміністрації на Оболонській набережній відбулось свято позитивного настрою для малечі «Я, ти – ми разом».

Зі святом дітей прийшли привітали т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у м. Києві Віктор Нечитайло та голова Оболонської районної в місті Києві державної адміністарції Олександр Цибульщак.

«Ви – це наше майбутнє, наші надії. Ваші щасливі посмішки та безпека – це найголовніше завдання для нас. Будьте завжди уважні та обережні, дотримуйтесь правил безпеки. Зі святом вас, розважайтесь та насолоджуйтесь святом», – зокрема зазначив Олександр Леонідович звертаючись до дітей.

Під час заходу малеча мала змогу переглянути виставку спецтехніки та спеціальних засобів Національної поліції. Крім того, свої навики та уміння дітям продемонстрували службові собаки. Всі охочі сфотографувалися зі чотирилапими друзями та із захопленням спостерігали за злагодженою роботою собаки та кінолога.

Вражені демонстрацією роботи спецпризначенців діти уважно розглядали спецтехніку, зброю, боєприпаси. Також малюки мали змогу познайомитись з роботою кінної поліції та навіть спробували верхову їзду у супроводі поліцейського.

Крім того, цього дня провели флешмоб, вуличні вікторини, квести та "веселі старти".

По закінченню свята діти отримали призи та подарунки.

За матеріалами ГУ НП у м. Києві

 

ФОТОАЛЬБОМ

 

Перейти до спискуВерсiя для друку